top of page

Wij staan voor Business Walk & Talk

We zijn overtuigd van overleg in de buitenruimte.
De impact op je bedrijf, je team en als mens is enorm. 

Buitenoverleg is aanvullend op het werken op kantoor en thuis. Het draagt bij aan duurzame doelen, behoud van de talenten in je bedrijf, bespaart op ziektekosten en is levensverlengend. Dat zijn nogal wat positieve effecten. Business Walk & Talk heeft de kennis en ervaring om ondernemers, organisaties en individuen te helpen om overleg in te passen in je werk. Daarvoor werken we samen met nationale en internationale partners. 

 

Verfris je brein, overleg buiten!

wie zijn wij

Marlies minder mb.jpg

Marlies van Hal

Onderwijskundige & trainer

Een echt buitenmens. Liefde voor buitensport, verbindend en altijd op zoek naar gezamenlijke groei en ontwikkeling. Dat ben ik. 

Liefst ontwikkel ik buitenprogramma's met activerende werkvormen. Als onderwijskundige met coachvaardigheden heb ik veel ervaring met het geven van trainingen. Nationaal en internationaal. Ook om dit met een mooie mix van werkvormen online en offline te doen.  

Benieuwd hoe je buiten overleg binnen brengt. 

marlies@nature-academy.nl

Instagram | LinkedIn

Weekly walk kopie_edited.jpg

Ellen van Bodegom

Organisatieadviseur & projectleider

Een stadsmens die graag buiten is. Luisterend, enthousiast en hands-on. Graag samen denkt en doet. Fan van het groen in de stad en '15 minutes cities'.  Dat ben ik. 

 

Buiten is écht een aanvulling op het werken vanuit kantoor, thuis, offline en online. Dat vraagt om een integrale organisatiebrede aanpak waarin processen, IT, werkplek en vitaliteit samenkomen. 

Alle ervaringen en kennis als adviseur, verandermanager, trainer en projectleider neem ik daarin mee. 

info@ellenvanbodegom.nl

Instagram | LinkedIn | Twitter

Lid Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs

bottom of page