top of page

Wij staan voor Business Walk & Talk

We zijn overtuigd van overleg in de buitenruimte.
De impact op je bedrijf, je team en als mens is enorm. 

Buitenoverleg is aanvullend op het hybride werken. Het draagt bij aan duurzame doelen, bespaart op ziektekosten en is levensverlengend. Dat zijn nogal wat positieve effecten. Wij van Business Walk & Talk hebben de kennis en ervaring om ondernemers, organisaties en individuen te helpen om overleg in te passen in je werk.

 

Verfris je brein, overleg buiten!

Get to Know Us

Marlies minder mb.jpg

Marlies van Hal

Onderwijskundige & trainer

Een echt buitenmens. Liefde voor buitensport, verbindend en altijd op zoek naar gezamenlijke groei en ontwikkeling. Dat ben ik. 

Liefst ontwikkel ik buitenprogramma's met activerende werkvormen. Als onderwijskundige met coachvaardigheden heb ik veel ervaring met het geven van trainingen. Nationaal en internationaal. Ook om dit met mooie mix vormen online en offline te doen. Samen met Ellen vormen we een mooie combi.

Benieuwd hoe je buiten overleg binnen brengt. 

marlies@nature-academy.nl

Instagram | LinkedIn

Ellen profiel foto 020.jpg

Ellen van Bodegom

Organisatieadviseur & projectleider

Een stadsmens die graag buiten is. Luisterend, enthousiast en hands-on. Graag samen denkt en doet. Fan van het groen in de stad en '15 minutes cities'.  Dat ben ik. 

 

Buiten écht een aanvulling op het werken vanuit kantoor, thuis, offline en online. Dat vraagt om een organisatiebrede aanpak of als start, een teamtraining met buitenoverleg. Alle ervaringen en kennis als adviseur, verandermanager, trainer en projectleider neem ik daarin mee. 

Samenwerken met Marlies staat voor mij garant voor bruisende energie en mooie mix van kennis en kunde. 

info@ellenvanbodegom.nl

Instagram | LinkedIn | Twitter

Lid Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs

bottom of page